Gunung Ganang Pageviews

By miz ruha ~ 1/23/2014 08:25:00 PM
! Assalamualaikum !


Inilah gayanya pageviews kat blog aku sejak akhir-akhir ini. Gaya macam gunung ganang aje. Turun naiknya statistik kat blog aku. Al maklumlah, dah tak aktif post entri. Kawan-kawan pun dah malas nak datang ke blog aku. Huhu.... Sebabnya aku dah tak rajin update blog. Dan paling utama, aku pun dah jarang tinggal jejak kat blog kengkawan. Macam mana diorang nak balas jejak kalau aku sendiri tak tinggal jejak kat blog diorang... Betul tak??

So, kesimpulannya kalau nak orang datang ke blog aku, aku kenalah rajin ke blog diorang. Tinggal jejak dengan meninggalkan komen di entri mereka. Ayuh, Ruha!! Kembali rajin untuk blogwalking. Kumpul kembali rakan blogger kamu. Fighting!!!


Nota Cinta : Jom blogwalking!! ^_^

5 comments

January 24, 2014 at 8:04 AM

jln2 sini..
samalh dgn blog sy. merudum jatuh bila jrg update.

January 24, 2014 at 9:35 AM

Okayla tu gunung ganang.. kalau cam padang pasir camne? haha

January 25, 2014 at 2:43 AM

sama lah dengan katsini kak ruha. aya baru nak aktif semula katekan. hihi

January 25, 2014 at 3:54 PM

Ja...btul tu.rajin ruha rajin...huhuhu ;)

January 27, 2014 at 1:07 PM

Samalah kak ruha..saya pun macam itu juga. Saya pemalas, diorang lagi pemalas nak datang blog saya..hehe. Bilalah nak rajin saya ni.

Post a Comment
Copyright 2009 - 2014 © www.mizruha.com | Design by miz ruha